Pályázat

Legfrissebb képeink Tovább a galériába...

Önkormányzat

Hivatalunk önkormányzati és államigazgatási feladatokat lát el. Egyrészt a képviselő-testület hatáskörébe tartozó gazdálkodási, közszolgáltatási, pályázati és hatósági (szociális, adóügyi) feladatokat, másrészt államigazgatási hatáskörben intézünk szociális, gyámügyi, anyakönyvi, lakcím- és népesség nyilvántartási, kereskedelmi, hagyatéki, stb ügyeket.

Célunk, hogy átlátható, gyors és törvényes közigazgatás működjön településünkön. Nem állami pozícióból gyakorolt közhatalomként működünk, hanem a köz érdekében szolgáltatást végzünk. Hivatásunknak tekintjük pozíciónkat.

Arra törekszünk, hogy ügyeiket a jogszabályok betartásával, szakszerűen és az Önök megelégedésére végezzük. Azon munkálkodunk, hogy Tényő polgárai a tradicionális értéket megőrizve, nyugalomban és biztonságban élhessék mindennapi életüket.

Bízom benne, hogy a honlapunkon közzétett információinkkal segíthetjük ügyfeleink eligazodását, helyi államigazgatási ügyeik gyorsabb és kényelmesebb elintézését.


Legfrissebb híreinkTovább a hírekhez...

1956-os emlékmű avatása

1956-os emlékmű avatása

Október 28-án 10 órai kezdettel került sor az 1956-os emlékmű avatására Tényőn. Beszédet mondott Kara Ákos, a település országgyűlési képviselője és Varga Gábor polgármester.

Tovább olvasom...