Pályázat

Legfrissebb képeink Tovább a galériába...

GINOP-3.3.3 - Az Internet és az Internetes szolgáltatások népszerűsítése a tényői lakosság körében

Civilek / Tényő Világa Egyesület / Pályázataink

GINOP-3.3.3 - Az Internet és az Internetes szolgáltatások népszerűsítése a tényői lakosság körében

Projektazonosító: GINOP-3.3.3-17-2017-00075
Cím: (Az Internet és az Internetes szolgáltatások népszerűsítése a tényői lakosság körében)

2020. augusztus 5.

A Tényő Világa Egyesület az Élhetőbb Településért 2019. január végén sikeresen zárta „Az Internet és az Internetes szolgáltatások népszerűsítése a tényői lakosság körében” című projektjét. A GINOP-3.3.3-17 kódszámú program révén az egyesület, mint kedvezményezett 4.999.965,- forintos vissza nem térítendő pályázati forrás segítségével valósította meg az internethasználattal, azaz a digitális eszközök és szolgáltatások népszerűsítésével kapcsolatos rendezvényeit és eszközbeszerzéseit. A támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében 2018. február 1. és 2019. január 31-e között valósult meg, melynek célcsoportja a 45 év feletti lakosság, a vidéken élők és az álláskeresők. A 4,99 millió forint európai uniós támogatás segítségével a digitális eszközök és szolgáltatások népszerűsítésével kapcsolatos előadások, prezentációk, tematikus helyi rendezvények és kitelepülések kerültek lebonyolításra Tényő településen. A komplex események célja, hogy a digitális világból kimaradó állampolgárok érzékenyítésével tegye nyitottá őket a digitális eszközökkel és szolgáltatásokkal való megismerkedésre, és ösztönözze őket, hogy tegyenek lépéseket a digitális kompetenciáik fejlesztése érdekében.
A projektnek, mely az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásában valósult meg a Tényő Világa Egyesület és együttműködő partnerei közreműködésében, számos érintettje volt, akik hasznos és tartalmas időt töltöttek el a digitális világ megismerésének jegyében.
A pályázó szervezet a nagy sikerre való tekintettel az elkövetkezendőkben is hasonlóan színes programokkal várja az érdeklődőket. 

További információ kérhető:
Tényő Világa Egyesület az Élhetőbb Településért
Cím: 9111 Tényő, Győri u. 59.
Telefon: +36 70 669 5672
E-mail: tenyovilaga@gmail.com
www.tenyovilaga.hu


 


Legfrissebb híreinkTovább a hírekhez...

1956-os emlékmű avatása

1956-os emlékmű avatása

Október 28-án 10 órai kezdettel került sor az 1956-os emlékmű avatására Tényőn. Beszédet mondott Kara Ákos, a település országgyűlési képviselője és Varga Gábor polgármester.

Tovább olvasom...